The Power of Nightmare

Forum guildy The Power of Nightmare

mal by som zaujem

Share

Warmaan

Poèet pøíspìvkù: 4

mal by som zaujem

Příspěvek  Warmaan za Sun May 16, 2010 7:58 pm

Kludne sa podujmem na tom nerobi mi to zadny problem len nech uz sa zacne chodit PvE bo uz ma to fakt nebavi uvazujem pomaly o prestupe do guildy inej bo toto nema zatial zadnu buducnost pretoze nezajem lidi je fakt velkej

Arogurius

Poèet pøíspìvkù: 20

Re: mal by som zaujem

Příspěvek  Arogurius za Tue May 18, 2010 9:09 am

Neviem ci to je nezaujem ... mozno keby sa to dako viac u nas propagovalo .. a okrem toho je nas este dost co sme nizsie lvl a na heroic jednoducho nemozme ani pomysliet a treba nam na equip casto pomoct od vysokych lvl co sa maloktoremu chce

Flyboy

Poèet pøíspìvkù: 6

Příspěvek  Flyboy za Tue May 18, 2010 9:46 am

Tenhle střet zájmů je odjakživa všude. Budeme brat jenom 80lvly. Až lowky doexpí tak bude po problému. Si pamatuji že jak sem založil guildu, tak jsem pomahal každy den někomu s vyexpením, pač sem předpokládal že to bude přínost pro guildu. A jak vyexpili tak odešli do jiné guildy kde byli same vysoké lvly, aby nemuseli sami lowkám pomáhat. 90% lidí jsou sobci, taková je realita. Jistě, dalo by se to udělat např. formou, že by všechny lowky platily pravidelně poplatek a za to by měl každý den službu někdo s 80lvlem, třeba na 2hodky denně, kdyby někdo s něčím potřeboval pomoct. A za to by samozřemě dostal zaplacene z těchto příspěvků. Pak bychom mohli mit lowek i 500. Bojím se ale že by polovina lowek kňučela že nemají na příspěvky a ti co by něco dali by byli schopní otravovat v jednom kuse s úplnýma blbostma.
    Nicméně by to byl propracovaný systém a něco takového v guildách nemá obdoby ;-)

Warmaan

Poèet pøíspìvkù: 4

Příspěvek  Warmaan za Wed May 19, 2010 4:16 pm

ja nevim kluci musime se podle mne o to postarat bo nektery lidi chceju chodit fakt PvE a potom ked sa nebude chodit moze hrozit leavnuti clenov atd a mne to taky uz nebavi takze musime vymyslet spusob co a jak ale prosim musi to byt urychlene bo ja uz si pomaly hladam new guild ale od vas se mi nechce ale nejak se to nehne dopredu podla mne GH az taky dolezity neni aby sa nemohlo poriesit to PvE kedze by sa na GH mohlo setrit aj popri tom popripadne potom ked by sme to mali vyriesene.

Hobik

Poèet pøíspìvkù: 2

Pravda

Příspěvek  Hobik za Sat May 22, 2010 1:19 pm

Jo je tu dost lidí co chce chodit PvE ale těm se musí pomoct ... mají buď low EQ nebo jak bylo zmiňováno lvl ... s tím je u nás dost velký problém ... a hlavně nevím ale řekl bych že je u nás dost vysoká neaktivita hráču (80lvl) máme jich okolo 100 (+/-) tak by mě zajímalo jestli je to pravda nebo ne ... já sme na wow každý den (skoro) a vídám tam pořád ty samé lidi tak uvidíme . Cool Cool Idea

Arogurius

Příspěvek  Arogurius za Sat May 22, 2010 8:31 pm

Flyboy napsal:Tenhle střet zájmů je odjakživa všude. Budeme brat jenom 80lvly. Až lowky doexpí tak bude po problému. Si pamatuji že jak sem založil guildu, tak jsem pomahal každy den někomu s vyexpením, pač sem předpokládal že to bude přínost pro guildu. A jak vyexpili tak odešli do jiné guildy kde byli same vysoké lvly, aby nemuseli sami lowkám pomáhat. 90% lidí jsou sobci, taková je realita. Jistě, dalo by se to udělat např. formou, že by všechny lowky platily pravidelně poplatek a za to by měl každý den službu někdo s 80lvlem, třeba na 2hodky denně, kdyby někdo s něčím potřeboval pomoct. A za to by samozřemě dostal zaplacene z těchto příspěvků. Pak bychom mohli mit lowek i 500. Bojím se ale že by polovina lowek kňučela že nemají na příspěvky a ti co by něco dali by byli schopní otravovat v jednom kuse s úplnýma blbostma.
    Nicméně by to byl propracovaný systém a něco takového v guildách nemá obdoby ;-)

Z casti mas aj podla mna pravdu .. ale tak mohly by sme zriadit nieco ako skolu alebo co .. a kto by chcel tak by bol povedzme protectorom pre daky pocet low lvl ktore by mal na starosti .. ja osobne som ochotny par low lvl mat pod sebou a pomahat im s expenim.

Arogurius

Příspěvek  Arogurius za Sat May 22, 2010 8:37 pm

Hobik napsal:Jo je tu dost lidí co chce chodit PvE ale těm se musí pomoct ... mají buď low EQ nebo jak bylo zmiňováno lvl ... s tím je u nás dost velký problém ... a hlavně nevím ale řekl bych že je u nás dost vysoká neaktivita hráču (80lvl) máme jich okolo 100 (+/-) tak by mě zajímalo jestli je to pravda nebo ne ... já sme na wow každý den (skoro) a vídám tam pořád ty samé lidi tak uvidíme . Cool Cool Idea

Pokial viem tak nasa gilda pouziva (teda cleni by mali pouzivat sice od reality sa to lisi) Group calendar ..
    link na stiahnutie som tu uz uvadzal ...
    http://tpon.darkbb.com/dungeony-f8/raidy-guild-pve-t11.htm tak si ho skus stiahnut a mozes tam kludne nieco naplanovat ...

Toshiro

Poèet pøíspìvkù: 13

Příspěvek  Toshiro za Sat May 22, 2010 9:14 pm

pokud vím tak v Group Calendar jsou všechny raidy atd co se chodí kdo se nepřihlásí je jeho problém pak nemůže kňučet Smile jinak ta neaktivita je různorodá...každý u toho nemůže být dennodenně jako já Very Happy pokud víte jsem tam skoro pořád Very Happy ale to se taky brzo změní Smile

Právě je Thu Feb 23, 2012 11:12 am